Blog

Hoe kom ik tot blijvend resultaat?

Door Marco Heijstek

“Hoe kom ik tot blijvend resultaat?” Het klinkt wanhopig en dat lijkt het ook haast te zijn. De man die tegenover me zit vertelt zijn verhaal. In het dagelijks leven is hij afdelingsmanager. Getrouwd en vader van drie kinderen. Vol enthousiasme vertelt hij over zijn leven, vol met racefietsen, skiën en basgitaar spelen in een band. Zijn grootste dilemma: hij begint ergens aan, maar afmaken of volhouden? Het lukt maar niet…

Hoeveel winst zou het jou opleveren als je het unieke en beste uit je mensen haalt?

Door Maya Koerts

De slogan van ons is vast bekend: Samen halen wij het unieke uit mensen. Wij zijn hier bedreven en gedreven in. En jij? Sta jij stil hoe je het beste uit je mensen kunt halen? Denk jij bijvoorbeeld concreet na over hoe jouw team optimaal kan functioneren en wat elk individuele medewerker nodig heeft om te floreren?

Medewerkers met perfectionisme, hoe zet je ze in hun kracht?

Door Maya Koerts 

Linda werkt als communicatiemedewerker bij een middelgroot bedrijf. Het is haar taak dat iedereen goed en duidelijk geïnformeerd is. Haar teksten zijn duidelijk, to-the-point en prettig leesbaar. Binnen het bedrijf wordt zij enorm gewaardeerd. Linda kijkt hier echter anders naar. Na een werkdag komt ze geregeld doodmoe thuis. Gevoelens of ze haar werk wel goed genoeg doet komen vaak voor. Ze denkt geregeld dat ze het niet kan en dat het binnenkort niet meer lukt… Kort samengevat: haar werk kost haar te veel tijd en energie.