Talentenanalyse

Een talentenanalyse geeft inzicht in de natuurlijke aanleg, drijfveren en motivaties van een persoon.

Bij Kieboom zijn wij van mening dat mensen die in hun unieke kracht staan het best functioneren, het best presteren en zich het best kunnen ontwikkelen. Ook hebben zij een gevoel van bestemming. Dit komt omdat zij vanuit hun onderscheidende waarde kunnen werken. Een talentenanalyse helpt jou bij het ontdekken van die unieke krachten. Hierdoor ontstaat kennis over de uniciteit van jezelf als persoon. Hierdoor kun je ook gedetailleerder communiceren met anderen en daardoor tot aanzienlijke verbetering komen.

Een talentenanalyse geeft een zeer gedetailleerd inzicht in je natuurlijke aanleg, drijfveren en motivaties. Daarnaast maakt het jouw potentieel zichtbaar, sluit het subjectiviteit uit, geeft het een startpunt voor zelfinzicht, en zorgt het voor maximale persoonlijke effectiviteit.  Bij het afnemen van talentenanalyses werken wij altijd op maat, omdat ieders vraag uniek en specifiek is.

Wij vertellen u graag welke meerwaarde de talentenanalyse heeft voor uw mensen en uw organisatie. Vul hiervoor het contactformulier in.

Gerelateerde klantervaringen

Klik hier voor Ruud’s ervaring met een talentenanalyse.

Klik hier voor Pieter’s ervaring met een talentenanalyse.
Klik hier voor Bart’s ervaring met een talentenanalyse.
Klik hier voor Ralph’s ervaring met een talentenanalyse.
Klik hier voor Ron’s ervaring met een talentenanalyse.
Klik hier voor Mark’s ervaring met een talentenanalyse.
Klik hier voor Pieter’s ervaring met een talentenanalyse.
Translate »
× Hoe kan ik je helpen?