Coaching op effectief communiceren

Herken je dat: dat je soms niet lekker uit je woorden komt, of mensen afhaken als jij aan het vertellen bent? Of zie je het bij je medewerkers: die (bijvoorbeeld technisch of financieel) specialist zijn? Die hartstikke goed zijn in hun werk, maar in communicatie net tekort komen?

Kieboom is hier om jou verder te helpen en jou of jouw medewerkers effectief te leren communiceren. Dat zorgt er onder andere voor dat jij beter je expertise kunt uiten naar anderen binnen het bedrijf en naar klanten!

In de praktijk zien we vaak dat verschillende specialisten binnen een bedrijf niet helemaal tot hun recht komen, omdat ze niet effectief en doelgericht kunnen communiceren. Mensen haken sneller af, omdat de persoon in kwestie net tekort komt in zijn of haar communicatie. Bij Kieboom richten wij ons op het coaching op effectief communiceren, zodat jouw specialist of specialisme beter zichtbaar wordt binnen het bedrijf.

Praktijkvoorbeeld: Mark van der Want – HVC

Een voorbeeld van een klant die in zo’n schuitje zat is Mark van der Want. Hij kwam er tijdens zijn nieuwe functie achter dat zijn competenties qua communiceren en een boodschap duidelijk overbrengen niet optimaal waren. Kieboom heeft hem hierbij geholpen, met als uitkomst dat de mensen in zijn omgeving tevreden waren met zijn manier van communiceren en zelfs een promotie heeft gehad. Bekijk hier de video van Mark’s ervaring:

Samen met Kieboom kun jij je vaardigheden verbeteren en effectief leren communiceren. Heb jij dit zelf nodig of één van jouw medewerkers? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?