Coaching bij stress

Ben je slaaf of baas van je eigen bedrijf? Werk jij in of aan je bedrijf? Wanneer vond jij je werk nog leuk? Hoe breng jij je bedrijf naar het volgende niveau? Wanneer zet jij jezelf op nummer één?

Genoeg vragen die je jezelf misschien stelt en misschien niet allemaal positief kunt beantwoorden. Gelukkig zijn wij hier om jou verder te helpen!

In de praktijk zien we vaak dat ondernemers of (mede-)eigenaren van bedrijven rondlopen met een complex van vragen. Het gevolg is dat zij kampen met vele stressfactoren. Voorbeelden die we in de praktijk tegenkomen zijn spanningsklachten, beperkt inzetbaar zijn, concentratieproblemen, vermoeidheid, emotioneel reageren naar je omgeving, en nog veel meer.

Functioneer jij niet meer vanuit je unieke kracht? En weet je niet precies waardoor dat komt? Ben jij ook zo iemand die te laat aan zichzelf denkt? En ervaar jij dat je ook geen plezier meer hebt in je werk?

Praktijkvoorbeeld: Ralph van Rees – CLN

Een voorbeeld van een klant uit onze praktijk is Ralph. Hij raakte overspannen. Bij Kieboom hebben we hem geholpen uit zijn overspannenheid te komen. Bekijk de video voor zijn hele verhaal.

Ralph is één van de vele voorbeelden waarbij we een gericht plan hebben gemaakt en vlot hebben geschakeld. Ook bij Ralph realiseerde wij dat zijn vraagstuk samenhing met een optelsom van factoren. Vanuit onze brede ervaringsdeskundigheid van elk van onze coaches konden er meerdere issues tegelijk aangepakt worden en een duurzame oplossing worden geboden.

Bekijk de video hieronder voor een kort en krachtige uitleg van één van de coaches:

In deze video noemt Hans een aantal vraagstukken waarin jij jezelf misschien wel herkent!

Ben je geïnteresseerd en zou je willen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op!

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?