Selectie advies

Selectie gaat over het aannemen van de juiste mensen, op basis van een zorgvuldige voorspelling van toekomstige werkhouding en -gedrag.

Bart de Kloe: expert op het gebied van selectie advies

In deze video vertelt Bart jou meer over de waarde van selectie advies!

Binnen een organisatie is het van cruciaal belang dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen. Het aannemen van juiste kandidaten is dan ook een grote uitdaging binnen elke organisatie. Kieboom helpt door middel van een uitgekiend proces en komt hiermee tot een zorgvuldige voorspelling van toekomstige werkhouding en -gedrag.

Wat wij vaak merken is dat mensen die graag ergens aan de slag willen zich sociaal wenselijk gedragen. Het is vaak lastig om een gedetailleerd inzicht van deze persoon naar boven te krijgen, terwijl dit inzicht juist nodig is om tot die zorgvuldige voorspelling te komen van de toekomstige werkhouding en -gedrag.

Ook bij selectie verdiepen we ons in jouw organisatie, de cultuur en strategie en het team waarin de kandidaat komt te werken. We meten cruciale talenten en competenties die voor de functie van belang zijn. Op basis van deze inzichten komen we tot een zorgvuldige voorspelling van de werkhouding en het -gedrag van de persoon in kwestie. Onze jarenlange ervaring maakt dat we scherpte in ons advies kunnen leggen.

Meer weten over de selectie mogelijkheden van Kieboom? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?