Teamontwikkeling

Teamontwikkeling is gericht op het motiveren van medewerkers voor een gezamenlijk doel, in een korte tijd.

Samenwerken in een bedrijf is niet altijd eenvoudig. Veranderingen, het gebrek aan vertrouwen of onduidelijkheid over verantwoordelijkheden kunnen een grote druk leggen op teams. Teambuilding door Kieboom is gericht op het motiveren van medewerkers voor een gezamenlijk doel, in een korte tijd. 

Als mensen elkaar beter leren kennen en begrijpen, groeit het vertrouwen, de openheid, de communicatie en de samenwerking. Bij teamontwikkeling verdiepen we ons in jouw organisatie, het team in zijn geheel en de teamleden op individueel niveau. We gaan op een actieve wijze met het team aan de slag, om zo de onderlinge samenwerking en communicatie te beproeven. Het team leert hierdoor steeds nieuwe lessen over hoe ze de onderlinge samenwerking en communicatie kunnen verbeteren. Afhankelijk van het specifieke vraagstuk worden accenten gelegd op bepaalde thema’s.

In veel gevallen gebeurt teamontwikkeling onder begeleiding van meerdere (team)coaches, waardoor afwisselende bijdragen onderdeel zijn van het programma en vanuit diverse invalshoeken inzichten gedeeld kunnen worden. Zo wordt de samenwerking en communicatie op een hoger peil gebracht.

Meer weten? Vul het contactformulier in.

Gerelateerde klantervaringen

Bekijk hier Martin’s ervaring met teamontwikkeling.
Bekijk hier Mark’s ervaring met teamontwikkeling.

Bekijk hier Frank’s ervaring met teamontwikkeling.

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?