Training

Training gaat over het bijbrengen van vaardigheden die zichtbare gedragsveranderingen doen plaatsvinden.

Bij training ontwikkelen we competenties die passen bij jou als persoon. Door middel van training kunnen bepaalde vaardigheden ervoor zorgen dat er zichtbare gedragsverandering plaatsvindt. Bij Kieboom geven we geen standaard trainingen. Wij leren geen trucjes en we houden rekening met de uniciteit van jou als persoon en met jouw werk- en communicatiestijl.

Voorbeelden van thema’s die wij behandelen zijn commercieel denken en handelen, leidinggeven, plannen en organiseren, luisteren, inlevingsvermogen, etc. Kieboom verzorgt trainingen op meer dan 20 competenties.

De trainers van Kieboom houden rekening met specifieke wensen, behoeften en doelstellingen voor de training. De training is een onderdeel van een verandering die vanuit de organisatie gezien gewenst is. Na goedkeuring van de opdrachtgever gaan we aan de slag, waarbij we rekening houden met de persoons specifieke behoeften en wensen. Daarnaast brengen we kennis, inzicht en tools op met betrekking tot het thema van de training, waarbij we vaak en veel praktisch oefenen.

Meer weten? Vul het contactformulier in.

image.png

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?