Frank de Goey | Ruinemans Aquarium

“De samenwerking tussen Ruinemans en Kieboom is prettig en correct. Kieboom houdt rekening met het tempo waarin de organisatie zich ontwikkeld en blijft betrokken, ook als er een tijdje geen training speelt.” – Frank de Goey

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Frank de Goey. Ik ben directeur en mede-eigenaar van Ruinemans Aquarium.

Ruinemans is een internationaal opererende groothandel in siervissen, voer en planten.

We bedienen ruim 1000 dieren- en aquarium speciaalzaken in met name West-Europa en de Verenigde Staten.

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, partnership en betrouwbaarheid. Sinds de oprichting, nu bijna 65 jaar geleden, karakteriseren deze waarden Ruinemans Aquarium. 

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?

Onze organisatie is – net als veel andere bedrijven – ontstaan en gegroeid tot wat het nu is. Dat betekent voor ons dat we soms externe expertise nodig hebben om onze behoefte aan verdere professionalisering in te vullen. Kieboom heeft dit ingevuld door middel van advies, coaching, training en teamontwikkeling.

Wat was je eerste indruk van Kieboom?

Kieboom was in staat om de organisatiebehoeften die er lagen grondig te analyseren, door goed te luisteren en met diverse stakeholders te praten. Dit gaat op een hele prettige manier en respect voor de mensen, maar werkt tegelijk spiegelend en zet je aan het denken.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

Kieboom heeft het MT en de directie begeleid waardoor er strategische focus is gegroeid en het teamwork is verbeterd. Ook is duidelijkheid gebracht in de organisatiestructuur en in de communicatielijnen van onze organisatie.

Als onderdeel van de verdere ontwikkeling van de organisatie zijn groepstrainingen en persoonlijke coaching verzorgd en talentenanalyses in het kader van selectie en ontwikkeling.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

De samenwerking heeft geresulteerd in een blijvende structuur en onderlinge communicatie in de organisatie. Het is in de organisatie verankerd. Ook wordt de focus vastgehouden naar de toekomst. Beslissingen worden in dit kader getoetst.

Er wordt geleidelijk aan meer begrip gevormd voor elkaars talenten waardoor de samenwerking steeds beter verloopt. Door het inzicht in talenten worden sterke punten van mensen beter benut.

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

De samenwerking tussen Ruinemans en Kieboom is prettig en correct. Kieboom houdt rekening met het tempo waarin de organisatie zich ontwikkeld en blijft betrokken, ook als er een tijdje geen training speelt.

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?