Ron Verhaagh | Koppert Biological Systems

“Kieboom gaf mij een leerzame en positieve ervaring die ik iedereen toewens. De coaching is dermate goed dat ik gekozen heb om periodiek te blijven sparren in coachingsgesprekken.” – Ron Verhaagh

Wie ben je en wat doe je? 

Ik ben Ron Verhaagh, Area Manager bij Koppert Biological Systems. Ik ben in deze rol commercieel verantwoordelijk voor 16 landen in Europa.

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?

Via een relatie, die goede ervaringen heeft met Kieboom, ben ik op het spoor gebracht van Kieboom met mijn hulpvraag. 

Vanuit mijn rol ben ik verantwoordelijk om de commerciële manier van werken over te dragen op anderen. Mijn centrale vraag was, hoe ik dit beter georganiseerd en gestructureerd kon overdragen.

Wat was je eerste indruk van Kieboom? 

In tegenstelling tot twee andere coaches waarmee ik heb kennisgemaakt, had ik een goede eerste klik. Er bleek ook veel herkenning te zijn door de ervaringsdeskundigheid. De klik en ervaringsdeskundigheid samen maakten dat ik het traject met Kieboom ben aangegaan.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

Kieboom heeft ervoor gezorgd dat er zelfinzicht groeide door middel van het afnemen van (talenten)testen en gesprekken. Hierbij werd duidelijk waar ik zelf aan moest werken en waar ik aanvulling moest zoeken door uitbreiding van mijn team. 

Ook hebben we kunnen sparren over de verder ontwikkeling van mijn (internationale) business unit. Niet onbelangrijk is de persoonlijke klankbord functie, waarin ik op discrete wijze mijn persoonlijke ervaringen met gevoelens heb kunnen bespreken.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

De communicatie en verstandhouding met interne stakeholders is verbeterd. De manier van werken en communiceren is planmatiger geworden.

Ook op een veilige plek zaken kunnen ventileren heeft voor mij waarde. Enerzijds kan ik soms mijn emotie even kwijt en tegelijkertijd is er een begrijpend oor met ervaringsdeskundige feedback om ook weer verder te kunnen.

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

Een leerzame en positieve ervaring die ik iedereen toewens. De coaching is dermate goed dat ik gekozen heb om periodiek te blijven sparren in coachingsgesprekken.

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?
%d bloggers liken dit: