Loopbaancoaching

Mijn medewerker gaat niet meer met plezier naar zijn werk. Is hij nog wel gemotiveerd? Zit hij wel op de juiste plek?  Mijn medewerker meldt zich alweer ziek.

Ben jij directeur, manager of HRM-medewerker? Werk jij samen met fijne mensen? Helaas zien we in de praktijk dat het niet altijd lekker loopt tussen manager en medewerker. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan een medewerker die niet meer gemotiveerd is, de kantjes ervan af loopt en geen plezier meer heeft in zijn of haar werk. Deze medewerker functioneert niet meer optimaal en kan misschien wel het hele team frustreren.

Kieboom kan hierbij helpen. We gaan met je medewerker in gesprek. Hierbij gaan we uit van een win-winsituatie, voor zowel de manager als de medewerker. Hoe ziet dat er concreet uit? Denk aan het vergroten van zelfvertrouwen, het werken van uit je talenten en motivatie, werk doen wat bij je past, je eigen regie pakken en/of effectief communiceren.

Praktijkvoorbeeld: Ruud Steggerda – Groenbedrijf Den Haag

Een voorbeeld van een klant uit de praktijk is Ruud. Ruud ging niet meer met plezier naar zijn werk. Hij had een meningsverschil met zijn werkgever over functie en taak. Ruud verlangde naar verandering in zijn situatie, hij wist namelijk niet zo goed wat hij wilde of hij wel op de juiste plek zat. Hij wilde weer werkplezier ervaren en gemotiveerd aan het werk zijn. Hij wist echter niet goed hoe hij dit kon bewerkstelligen. Kieboom heeft erbij geholpen om deze richting duidelijk te maken en helder te krijgen wat hij de komende vijftien tot twintig jaar wil doen.

Ruud is één van de vele voorbeelden waarbij we een gericht plan hebben gemaakt en vlot hebben geschakeld. Ook bij Ruud realiseerden wij dat zijn vraagstuk samenhing met een optelsom van factoren. Vanuit onze brede ervaringsdeskundigheid van elk van onze coaches konden er meerdere issues tegelijk aangepakt worden en een duurzame oplossing worden geboden.

Ben je geïnteresseerd en zou je willen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op!

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?