Ondernemerscoaching

Hoe kom ik verder met mijn bedrijf? Hoe krijg ik het enthousiasme terug dat ik had toen ik begon? Hoe behoud ik mijn energie? Zijn mijn doelen haalbaar?

Genoeg vragen waar je misschien mee rondloopt! Kieboom is hier om jou verder te helpen.

In de praktijk zien we vaak dat ondernemers een bedrijf opzetten vol passie. Want de gedachte is dat als je zelf iets begint je je eigen baas bent, en je de zaken naar jouw handen kunt zetten. Het plan dat je in eerste instantie hebt gemaakt toen je jouw onderneming startte, is nu misschien niet meer voldoende.

Als je terugkijkt op het plan kan het zo zijn dat je erachter komt dat er geen duidelijke doelstellingen of een toekomstvisie zijn opgesteld, en dat dit plan misschien meer een verlangen was dan echt een plan.

Praktijkvoorbeeld: Bart Morée – Nobly

Een voorbeeld van een ondernemer die in dat schuitje zat is Bart Morée. Hij klopte aan bij Kieboom, omdat hij zijn werk niet meer zo leuk vond, niet meer aan nieuwe klanten kwam, zelf fouten maakte waardoor de boel geremd werd, de verkeerde personen aannam, en zijn vraagtekens had over zijn team.

Na het voeren van verschillende gesprekken met betrokkenen en het afnemen van analyses, hebben wij een strategisch plan opgesteld met heldere, realistische en concrete doelstellingen. Daarnaast hebben we verschillende coachingsessies gehad. Dit alles op maat, om specifieke doelen te behalen.

Bekijk deze video waarin Bart zelf zijn ervaring toelicht:

Kieboom zorgt ervoor dat jij erachter kan komen hoe jij vanuit je kracht kunt functioneren en welke mensen jij nodig hebt om jouw dromen te verwezenlijken! We zorgen ervoor dat jouw drive weer terugkomt en dat jij weet hoe je slim aan het werk kunt gaan.

Neem contact op voor meer informatie:

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?