Ons verhaal

Het begin

Mensen zijn uniek en ze komen het beste uit de verf als zij werken vanuit hun unieke kracht!

Kieboom is 15 jaar geleden opgericht door Hans Kieboom. Hans vond dat er te weinig aandacht was voor de uniciteit van mensen en een aanpak op maat.

Kieboom is ontstaan vanuit dit geloof dat mensen uniek zijn en het beste uit de verf komen als zij dat doen vanuit hun unieke kracht. En dat uitgangspunt hebben wij vandaag de dag nog!

Het unieke uit mensen halen

“Iedereen kan leren om om het unieke uit zichzelf te halen!”

Het unieke uit mensen halen. Dat is wat Kieboom wil doen met elke dienst die we leveren. Het komt vaak voor dat mensen niet uit hun unieke kracht functioneren. Mensen hebben vaak veel vraagtekens over hun ontwikkeling en hebben hun unieke talenten nog niet ontdekt. Dit komt zowel op individueel als op groepsniveau voor.

Onze diensten bieden hier een oplossing voor. Iedereen kan leren om het unieke uit zichzelf te halen!

Kieboom’s kernwaarden

“Bij Kieboom verdiepen we ons in wat jou echt beweegt.”

Kieboom opereert vanuit drie kernwaarden die betekenis krijgen in elke dienst die we leveren: oog voor het unieke, alles maatwerk en resultaatgericht. Deze waarden zie je terug in onze diensten, maar ook als werknemers onderling opereren we vanuit deze waarden.

Bij Kieboom verdiepen we ons werkelijk in wat jou écht beweegt! We hebben hier begrip voor. De basis voor ons is een goed gesprek en een luisterend oor bieden.

De unieke mens als doel

“Alle inzet, tijd en methoden zijn gericht op het boeken van progressie.”

Bij Kieboom zijn we gefocust op de unieke persoon, het unieke team of het unieke bedrijf dat jij bent. Wie ben je? Wat typeert je? Het is belangrijk om dit te ontdekken, omdat mensen zo beter tot hun recht komen en meer toegevoegde waarde leveren.

We prikkelen en confronteren mensen om het beste uit zichzelf te halen. Alle inzet, tijd en methoden zijn gericht op het boeken van progressie.

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?