Team

Kieboom beschikt over een team van professionals. Ondernemers die gepokt en gemazeld zijn in hun vak. Het team Kieboom kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarbij heldere doelen in de trajecten het uitgangspunt vormen.

Hans Kieboom – Founder

Bent u benieuwd naar wat u of uw team écht in zich heeft? Hans Kieboom haalt het beste in mensen naar boven. Hij is naast trainer ook de oprichter van Kieboom Training & Development en heeft een grote portie ervaring in commerciële functies. Die ervaring deed hij op operationeel, tactisch én strategisch niveau op.

Bart de Kloe – Coach

Bij veranderingen is het belangrijk om concrete verbeterpunten te hebben. Niet alleen voor het team, maar ook voor ieder individu. Bart de Kloe weet door zijn objectieve blik en professionaliteit deze verbeterpunten helder in beeld te brengen.

Maya Koerts – Coach

Maya Koerts loopt warm voor medewerkers die meer plezier en voldoening uit hun werk halen. Hier helpt zij anderen dan ook graag bij! Dit doet zij door middel van verdiepende, doelgerichte coaching op het gebied van loopbaan, outplacement en talentontwikkeling.

Marco Heijstek – Coach

Het motto van Marco Heijstek is: Wees anders door jezelf te zijn! Voor Marco verdient elke vraag een eigen antwoord. Elk team of coachee een passende aanpak. Geen standaarddienst maar altijd maatwerk. Dat kun je dan ook verwachten van een creatieveling als Marco. Hij weet snelle analyses te maken en in korte tijd weet hij verbinding te maken met mensen en een ontwikkelproces opgang te brengen.

Sacha Kieboom – Marketing Coördinator

Sacha wil met haar marketing-skills de bezigheden van Kieboom toegankelijk maken voor iedereen. Ze verzorgt samen met Viène de content, en is verantwoordelijk voor alle uitingen die Kieboom online en offline doet.

Viène Kieboom – Videograaf/Fotograaf

Viène wil met haar uitstekende foto- en videografie skills laten zien hoe de klanten van Kieboom vooruitgang boeken en een goed beeld geven van wat Kieboom nou écht doet. Daarnaast zorgt ze met haar skills ervoor dat er altijd content wordt geproduceerd van hoge kwaliteit!

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?
%d bloggers liken dit: