Léon Postma – Coach

“Als coach is het mijn passie om mensen en organisaties succesvol te laten zijn. 
Door middel van een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak behalen we samen de doelstellingen die we, van tevoren, als succes hebben gedefinieerd.”

Opgegroeid in een ondernemersgezin, ben ik van jongs af aan altijd het ondernemende type geweest. Dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik aan de wieg stond van de startup van vier MKB bedrijven. Drie van deze bedrijven zijn tot op heden succesvol, echter heb ik van één afstand moeten nemen. Al deze lessen en ervaringen, plus de nieuwste methodes vanuit mijn recente opleiding Bedrijfspsychologie & Organisatiegedrag, neem ik mee in mijn toolbelt als coach. 

Door situationeel naar de verschillende vraagstukken te kijken is maatwerk gegarandeerd. 
Het is mijn persoonlijke overtuiging dat elk persoon en elke organisatie uniek is in zijn soort. 
Dat is de reden waarom wij binnen Kieboom succesvol mensen en organisaties verder kunnen helpen. 

Persoonlijk geniet ik altijd enorm wanneer mensen, teams en organisaties uit vastgelopen situaties of patronen breken, eigenaarschap nemen over het vraagstuk en nieuwe kracht of vertrouwen vinden om zaken te bereiken. Het samen vooruit kijken en sparren over nieuwe ideeën, strategieën en businessmodellen is iets wat mij daarnaast, enorm intrigeert. 

Afhankelijk van het vraagstuk worden (coachings)gesprekken met mij vaak omschreven als, activerend, doortastend en doelgericht. In deze gesprekken is er altijd ruimte voor de unieke persoonlijkheid van mensen en zijn openheid, veiligheid en integriteit kernwaarden. 

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?