Update: COVID-19

Uiteraard stellen wij ons doorlopend op de hoogte van de regels rondom corona. We volgens net als iedereen de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer je ons kantoor bezoekt, word je bij binnenkomst geregistreerd en is het dragen van een mondkapje bij het verplaatsen in onze openbare ruimtes verplicht. Kieboom stelt hiervoor mondkapjes ter beschikking. 

Wat dat concreet betekent en wat u van ons kan verwachten is het volgende:

– 1-op-1 afspraken

Bij ons op kantoor kan je schoongemaakte en gedesinfecteerde ruimtes verwachten, net zoals je de afgelopen tijd van ons gewend bent.

Daarnaast zijn er al voor een langere tijd extra voorzieningen getroffen die het mogelijk maken om minimaal de 1,5 meter te handhaven en zijn er diverse preventie-materialen aanwezig. Mocht je hiernaast specifieke wensen op dit gebied hebben dan horen we dat graag vooraf.

– Groepen

Voor trainingen, teamcoaching, strategie-trajecten en dergelijke die bij ons kantoor plaatsvinden geldt hetzelfde als hierboven genoemd voor 1-op-1 afspraken.

Voor trainingen, teamcoaching, strategie-trajecten en dergelijke die plaats vinden op een externe locatie geldt dat deze ingericht zijn voor de 1,5 meter afstand. Ook de ingezette werkvormen of activiteiten voorzien in de 1,5 meter afstand. 

Sterker nog, de maatregelen hebben er eerder al voor gezorgd dat we creatiever aan de slag zijn gegaan met de diverse werkvormen en dat heeft veel mooie en interessante ideeën opgeleverd.

Juist nu aandacht voor mensen!

We hebben ondervonden dat bij bij veel van onze klanten de dynamiek die de regels met zich meebrengen zoals bijvoorbeeld het thuiswerken maar ook gerelateerde zaken als leiderschap en of ontwikkeling van mensen, onder druk liggen. Soms stijgt hierdoor zelf de urgentie en is niets doen geen optie.

Kieboom helpt u graag om adequaat te handelen in bijzondere tijden als deze. Onze flexibiliteit maakt dat wij ook nu een passend antwoord hebben op uw vraagstukken.

Heeft u vragen wat dit voor uw traject betekent of wilt u weten of u een traject kan opstarten? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?