Certificering Basistraining met Jane

Tijdens de Certificering Basistraining (NL) leer je om op professionele wijze de talenten evaluaties van Jane® af te nemen, de resultaten te valideren en juist te interpreteren.

U wordt opgeleid volgens de Jane® methodiek en in staat gesteld om personen te begeleiden in het ontdekken van de natuurlijke talenten, de unieke bestemming in het leven/werk en de potentiële groeiremmer voor het realiseren van ambities.

Kieboom is een ervaren en erkend organisatieadvies -en trainingsbureau en partner van Jane® op het vlak van training & ontwikkeling van professionals in de methodiek.

“Natuurlijke talenten vormen de basis voor onze drijfveren en motivatie en vertellen ons wie we zijn, wat we willen en kunnen én waarom dit zo is!” – Mariella van der Schaaf, Business Owner Jane Talentenevaluatie

Certificering Basistraining

Het doel van de training is om jou, binnen de eigen onderneming of praktijk, zelfstandig, zelfverzekerd en effectief te laten werken met de basis- oplossingen van Jane®.

De training kenmerkt zich door een combinatie van theorie, praktijk en reflectie. Al doende leert men door en van elkaar. Naast de verankering van basiskennis en definities, versterken veelvuldige evaluatie-, verdiepings- en feedbackmomenten jouw leerproces.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende werk -en leervormen om een ieders persoonlijke leerstijl aan te spreken (denk aan spelen, zien, horen, ervaren, etc.).

Je ondergaat en “ervaart” het proces waarin het ontdekken en werken met de eigen persoonlijke combinatie van talenten centraal staat, en je zult zelf veel oefenen in de rol van coach, maar ook in de rol van coachee.

Na het succesvol doorlopen van de volledige training ontvang je een Jane® certificering en mag je zelfstandig de talenten evaluatie afnemen. Je krijgt een licentie op naam en een persoonlijk account binnen de online webapplicatie.

De Jane® Talenten Methodiek Certificering Basistraining wordt aangeboden door Jane® in samenwerking met Kieboom.

“Een positieve, persoonlijke en professionele ervaring…” – Hans Kieboom, Business Owner Kieboom

Naast deze basistraining bieden wij aanvullende begeleiding en vervolgtrainingen op het vlak van o.a. individuele coaching, teamcoaching, werving & selectie en talentmanagement.

Wil jij meer informatie ontvangen over deze training? Vul dan hieronder jouw gegevens in. We sturen je dan een e-mail met alle concrete informatie en de volledige brochure van de training!

De eerstvolgende vierdaagse training start dit najaar: 

De data van deze training zijn: 18 januari, 1 februari, 15 februari en 8 maart 2022.

Meld je nu aan en ontvang de informatiebrochure!

Bekijk hier hoe de deelnemers van de vorige training de dagen hebben ervaren!

Translate »
× Hoe kan ik je helpen?